Picknick

Det börjar bli lite mycket nu. Torgny fotar det mesta vi ska stoppa i munnen känns det som. Men det är ju fina bilder. Det svåra blir för mig att hitta på texter till. Ni får ha lite överseende med oss. Jag hoppas att det kan bli till inspiraton för någon i alla fall. För oss börjar det bli lite som en familjedagbok.

Nu till det påhittade receptet. Tanken när vi gick i vår affär var att vi skulle på utflykt till fantastiska Kummelön (en bit av Sörmland i Värmland). Där skulle vi använda min fina picknickväska som jag fick av mina bröder i 50 årspresent. Tiden rann dock iväg i affärer på jakt efter julklappar till våra barn. Inga problem. När vi kom hem gjorde vi våra utflyktsmackor och promenerade i den skog som blev kvar efter att de gjort golfbana av en stor del. Nu äntligen till "receptet".

Med plastfilm runt baguetterna är det lättare att äta utan att fyllningen ramlar ur.

1 stor baguette
sallad
gurka
tomater
paprika
ost (Torgny)
rostbiff (Gunilla)
potatissallad
svartpeppar

Dela på brödet och fyll det med det du gillar. Linda in den i ordentligt med plastfilm så kan du äta utan att spilla, nästan. Packa ner det och ät utomhus, ett oslagbart sätt att bli av med vardagsstressen.

Ps. En bild från i somras när vi invigde korgen.

En härlig picknick i Arvika fick inviga Gunillas väska.

Trevlig utflykt önskar Mamma Gunilla och Pappa Torgny