Syskonen Lind

Lite till åren kommen och ålderskvinna i släkten (sedan pappa dog 2001) funderar jag på familjen och släkten. Vår familj bodde långt från kusinerna (Luleå) så det var inte så ofta vi träffades när vi växte upp. 1982 när Torgny och jag gifte oss träffade vi de flesta kusinerna. Sedan tog det över 20 år innan vi träffades igen, på vår kusin Anders bröllop i Fjällbacka. Det var lite magiskt att känna sig så "hemma".

Kusinerna på Lindsidan samlade på bröllop i Fjällbacka 11 augusti 2008

En av orsakerna till att vi trängs på Rattsjöberg är att våra barn ska få träffa sina kusiner lite oftare. Lilla Emelie 1½  vandrar tryggt från famn till famn. 6-åriga Axel kastar sig in genom dörren när vi kommmer fram och 25 åriga Hanna åker upp från Karlstad till oss under sina få lediga dagar.  Vi har hållt på  i 13 år nu och om ryggen håller (har fått en släng av ryggskott) så åker vi nästa år igen.
På Torgnys sida finns farmor Margaretha som samlar barn och barnbarn med jämna mellanrum, i Torshälla. Hon håller också kontakt via Facebook!

Göran, Gudrun, Gunilla och Hans = Syskonen Lind


Rökstugan på Rattsjöberg inbjuder till mysiga middagar.     Fönstren i rökstugan ger fin stämning.     Ibland äter vi middag i rökstugan. Mysigt och Plats för många.

Spar på glada minnen. De kan du ta med till ålderdomshemmet och ingen kan ta dom ifrån Dig!

Mamma, syster, moster och faster Gunilla